ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ

Νευρολόγος
Το 2002 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2014 απέκτησε την ιατρική ειδικότητα νευρολογίας. Από 2011 είναι υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2003 έως και σήμερα έχει συμμετοχή σε 28 μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες με θέματα Νευρολογίας, Ψυχιατρικής και Διαχείρισης Πόνου, ενώ από το 1999 έως και σήμερα σε 26 ελληνικά και διεθνή συνέδρια, με 15 αναρτημένες ανακοινώσεις σε ελληνικά και 13 διεθνή συνέδρια.
Εργάστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Σητείας, για τρίμηνη υποχρεωτική εκπαίδευση στα τμήματα Χειρουργικής, Παθολογίας και Καρδιολογίας και στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίου Στεφάνου Λασιθίου Κρήτης ως αγροτική ιατρός. Ως ειδικευόμενη ιατρός, ασκήθηκε στην Α’Παθολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και στη Νευρολογική Κλινική του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Νικαίας-Πειραιώς «Άγιος Παντελεήμων» ενώ παράλληλα υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης σε Πρότυπα Διαγνωστικά Εργαστήρια Εμβϊοατρική. Εκπαιδεύτηκε στη διάγνωση και θεραπεία ποικιλίας ψυχιατρικών διαταραχών, στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγεινής και Ερευνών, στο ψυχιατρικό τμήμα ενηλίκων στη Νευρολογική Κλινική του Περιφερειακού Γενικού και Νοσοκομείου Νικαίας-Πειραιώς «Άγιος Παντελεήμων».
Ακόμα, υπήρξε συνεργάτης στο Ιατρείο Θεραπείας Πόνου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, στην διάγνωση και φαρμακευτική ή/και επεμβατική αντιμετώπιση νευροπαθητικού, μυοσκελετικού και καρκινικού πόνου τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε νοσηλευόμενους σε ογκολογική, παθολογική και χειρουργική κλινική. Σήμερα απασχλείται ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ιατρείο Θεραπείας Πόνου και Παρηγορητικής Αγωγής της Α’Αναισθησιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο νοσοκομείο, στην εταιρεία SOS ιατροί και σε ιδιωτικό πολυϊατρείο LIFE-CHECK.