Τζώρτζια Παπά

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΠΑΠΑ

Επιβλέπουσα Φυσικοθεραπεύτρια
Απόφοιτη του Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας του τμήματος Φυσικοθεραπείας και μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.Απέκτησε εμπειρία στην νοσοκομειακή αποκατάσταση μέσω της εξάμηνης πρακτικής της άσκησης στο Νοσοκομείο ΓΝΑ ΚΑΤ και εξάμηνων κλινικών ασκήσεων στον Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 σην αποκατάσταση αναπνευστικών παθήσεων και στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς στην μετεγχειρητική αποκατάσταση ορθοπεδικών χειρουργείων. Στο ΓΝΑ ΚΑΤ εκπαιδεύτηκε στην αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων (κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης) και όλων των κατηγοριών αναπηριών.
Η επαγγελματική της εμπειρία ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την εργασία της σε εργαστήρια φυσικοθεραπείας και σε αθλητικές ομάδες παίδων, εφήβων και ενηλίκων καθώς και σε ένα μεγάλο αριθμό ασθενών κατ οίκον φυσικοθεραπείας προσαρμόζοντας το πρόγραμμα της θεραπείας στις ανάγκες του ασθενούς.
Εργάστηκε επίσης στην Parkinson care στην κατ’ οίκον φυσικοθεραπευτική παρέμβαση σε ασθενείς με Parkinson. Το τελευταίο έτος ασχολήθηκε παράλληλα με το θεραπευτικό μασάζ και την ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους. Έχοντας παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στο παρελθόν, σήμερα εμπλουτίζει τις γνώσεις της με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κινέζικη Ιατρική και τον βελονισμο.